vrijdag 14 augustus 2020

Childwish friday #5

 

Een kinderwens... #zwangerwordengaatnietvanzelf #zwangerrakenisnietvanzelfsprekend
Nee bovenstaande foto is geen positieve zwangerschapstest (maar een ovulatietest) laat ik dat idee meteen even uit de lucht helpen voordat er dingen gedacht worden die niet kloppen, maar het is wel langzaam maar zeker de weg naar! 

Als alleenstaande is zwanger worden sowieso al minder vanzelfsprekend daar dient wat hulp aan te pas te komen, en dan blijkt ook nog eens als donderslag aan heldere hemel dat er PCOS in het spel is, nu is het mijn geluk dat ik ondanks de PCOS wel elke maand een cyclus heb waardoor het niet zozeer zorgwekkend is, behalve dat de lengteduur dusdanig wisselend is dat het wat meer puzzelen word!

Dus nee onder welke omstandigheden dan ook gaat zwanger worden niet vanszelf, en is zwanger raken niet vanzelf spreken, dat heb ik ooit nooit gedacht altijd wel ben ik een realist geweest die niet denkt hup probeer het een keer of 2 en het is zover, ik ben een optimistisch mens maar ook realistisch!

Dat al neemt niet weg dat het toch best even een klap was, zeker als je dan ook nog te horen krijgt dat er mogelijk niet gehandeld kan worden met mijn eigen cyclus maar dat ik afhankelijk kan gaan worden van clomid, als mijn cyclus lengte over een bepaalde grens heen gaat, en daar zit ik mal dichtbij!

Maar uit het veld slaan dat laat ik mij zeker niet, mijn kansen zijn niet verkeken, de hoop is niet verdwenen, het is enkel even iets wat goed moet landen even diep ademhalen en weer door, want hoe het ook zal gaan nu ik houdt voor ogen dat het goed komt!

Eens zal ik mama zijn!
Even miracles take a little time <3 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten