woensdag 12 augustus 2020

i'm back

 Ja hoor ik ben weer terug haha, ik had vakantie al ben ik niet weg geweest, maar ik dacht ik neem dan ook maar gewoon volledig vakantie, dus even helemaal niks moeten!
En dat was best wel even heel erg lekker, betekend natuurlijk niet dat ik voor altijd weg blijf, want ik ben er gewoon weer.

Op het moment dat ik dit blogje type zit ik heerlijk buiten te genieten van het prachtige weer ik kan echt blij worden van zulke zomerse dagen, en ik heb net mijn eerste werkdagje ná de vakantie weer achter de rug, en wat ging die snel voorbij, heerlijk om weer aan het werk te zijn, alhoewel het wel een hele rustige eerste week is, maar vanaf volgende week heb ik de groep weer heerlijk compleet, en ooow wat zie ik daar naar uit!

Mijn baan is voor mij niet gewoon mijn baan, het is niet zozeer alleen maar mijn broodwinning het is mijn passie, en al mijn liefde en mijn passie stop ik erin, ik ben dol op mijn gastkindjes en ze voelen ergens wel als mijn eigen <3 zoveel liefde voor hun!

En nu pak ik het bloggen ook weer lekker op, ik heb er helemaal zin in weer.
Mijn vakantie was super ik heb echt heerlijk genoten van alles wat ik graag wou doen, heerlijk tijd door gebracht met vrienden en vele momenten voor mijzelf, heerlijk om die tijd dan ook in hobby's te kunnen steken!

Nu weer helemaal opgeladen om alles aan te kunnen hihi,
Hoe was jullie vakantie?

1 opmerking:

  1. Lucky Club Casino Site - Live Dealers
    Lucky Club is a luckyclub high-quality online gambling website with games, a great customer service, and great bonuses. If you love live dealer gambling,  Rating: 5 · ‎2 votes

    BeantwoordenVerwijderen