vrijdag 25 september 2020

Childwish friday #6

 

"Soms reis je samen
Soms reis je apart
Welk pad je ook kiest
Volg altijd je hart"
~dansen in de regen~

En toen was daar op woensdag 9 september het verlossende woord!
Na een gynaecologisch onderzoek, bloedonderzoeken, en 5 uitgangsecho's het telefoontje waar ik zo naar uit zag!

IK HEB GROEN LICHT!!

Ik ga met de IUI behandelingen van start per januari 2021!
Ik zal de weg gaan van het BAM schap, het Bewust Alleenstaande Moeder schap.. en ik zie er meer dan ooit naar uit, eindelijk actie om mijn grootste wens mijn diepste zielsverlangen te vervullen.

Er is in dit leven niets wat ik liever zou willen dan mama worden, en die weg ligt nu open voor mij, natuurlijk ben ik mij er enorm goed van bewust dat het heus niet in één hoeft te slagen, en dat het een lange weg kán worden, maar ik blijf positief ik ga er voor, en ik zal mama worden!

2 opmerkingen: