maandag 14 september 2020

Verhuisd!!

 
Nou het heeft eventjes geduurd voor dat ik weer een nieuwe blog schrijf dit heeft te maken dat ik 2 weken geleden verhuisd ben naar Emmer-Compascuum!


Ik heb in een aantal blogjes eerder geschreven dat ik ging verhuizen met een woningruil en dat we onze twijfels erbij hadden en inmiddels zijn we verhuisd dit was in eerste instantie heel stressvol nou is een verhuizing sowiesow stressvol maar als je op een donderdag te horen krijgt dat je de dinsdag erna gaat verhuizen en nul komma nul dingen hebt geregeld en in gepakt hebt is dat nog stress voller maar we hebben het ondanks alles gered en mede het weekend voor de verhuizing hulp gehad van me lieve vriendin Patricia waar we enorm blij mee zijn en waren op dat moment. En normaal met een woning ruil huren beide partijen een vehuisbus of wagen zodat je tegelijk over kan gaan in dit geval konden wij niks regelen meer voor onze verhuizing, ik bedoel 4 dagen voor een verhuizing is het krab aan om een verhuiswagen te huren en heb dit aangegeven bij onze ruilers en ze deden er gelukkig niet moeilijk over om samen met de verhuiswagen te doen hun spullen eerst verhuisd en uitgeladen onze spullen stonden op dat moment al buiten zodat het lekker vlot ging allemaal hun spullen naar binnen en toen onze spullen inladen en naar ons nieuwe huisje we hadden ook alles binnen paar uur in en uit geladen. Toen kon het schoonmaken en inrichten beginnen voor ons we zijn op dit moment bezig om de laaste puntjes op de i te zetten en in huis is het bijna klaar.

Nu vragen jullie misschien wel af wat dit met gezondheid te maken heeft, nou ik zal je eerlijk vertellen voor mij veel omdat ik slecht tegen stress kan en nog slechter tegen dit soort stress. Ik loop met stress ook echt als een kip zonder kop rond en ik vaak ook veel lichamelijke klachten krijg dus had ook veel last van me darmen dat weekend voor de verhuizing een goede combi ook stress en pds (prikkelbare darm) niet dus. Ik merk nu dat ik nog steeds oververmoeid ben van alles en nu alles even de boel de boel laat en heel erg naar me lichaam luister! Want dat is ook erg belangerijk omdat stress ook hele rare dingen met je lichaam kan doen weet ik uit eigen ervaring. 

Dit was mijn blog voor nu en tot de volgende blog!


Liefs, Debora2 opmerkingen:

  1. • Wat spannend allemáál.
    • Kan ik best in komen dat het een stres met zich mee bracht. Zeker als je te horen krijg dat je die datum moet verhuizen en dan nog direct. Maar Patricia is altijd iemand geweest met de hart op de juiste plaats e. Veel succes met alles. En kom ook een naar mijn blog zien en laat ook vooral leuke reasie achter��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klopt zeker was zeer stressvol maar we hebben het geflinkt! We zijn erg tot rust gekomen en genieten van alle mooie kleine dingen hier om ons heen! De omgeving is echt prachtig hier11😍

    BeantwoordenVerwijderen