maandag 28 september 2020

Een weekje uit mijn leven #15

 

En zo zitten we alweer in de laatste dagen van september, donderdag is het alweer oktober!
Wat gaat het enorm hard allemaal... maar eerst nog even terugblikken op mijn afgelopen week!


Hallo herfst!
En een rustig begin van de dag, ik stortte mij dus nog even lekker op een serie en haalde nog wat boodschappen op, dat houdt hier werkelijk nooit op haha, mijn pakketje kwam binnen de externe harde schijf waar ik de filmpjes op gezet heb omtrent mijn traject, en 's avonds na het eten wou mijn gastkindje graag nog even badmintonnen, dan doen we dat!


Dinsdag de dag begonnen met een hele lekkere thee hihi, ik heb die ochtend bijna 10km gewandeld daarna heerlijk genoten in de tuin van het lekkere weer met een bakje ijs, 's middags het huis weer lekker vol met gastkindjes, dus gewoon weer een hele fijne werkdag, met die avond taco's op het menu!
Nadat mijn laatste gastkindje was opgehaald heerlijk wezen zwemmen met Debora en haar man!


Jemig wat was ik blij woensdag haha, ik was op zondag op visite geweest bij Debora en haar man en had mijn jas daar laten liggen.... helemaal vergeten die hadden ze dinsdagavond weer mee genomen, heel fijn want die jas was 's morgens vroeg wel nodig... en het volgende boek werd vandaag bezorgd super fijn!
Mijn gastkindjes hadden een halve schooldag en na een broodje knakworst zijn we naar de kinderboederij gegaan, hebben we nog een ijsje gehaald en gespeeld in de speeltuin, al met al weer een heerlijk dagje dus, 

Donderdag begonnen er nieuwe kindjes en maakten we een heerlijke boswandeling, alleen toen vielen ze samen in slaap haha zo schattig ook!
Al met al een heerlijke werkdag gehad waar ik echt van genoten heb, ook heb ik nog even behang gehaald want er stond een behangdagje op de planning, en 's avonds in bed heerlijk kaarsjes aan i love it!

Vrijdag heb ik de kinderen o.a aan een knutselwerkje gezet, een leuk herfstwerkje!
Ik ben helemaal trots op de jongens ze hebben het super gedaan, en bij het boodschappen doen 's avonds kocht ik meteen alzheimer sokken, ik vind het enorm belangrijk dat er geld binnenkomt voor onderzoek daar na.
En ik zette de woonkamer op z'n kop want de volgende dag zou Debora mij komen helpen om de kamer te behangen, althans de helft de andere helft is nog prima in orde haha.

Zo rond een uur of 10 zijn we begonnen eind van de dag waren we een keer klaar.... ik denk vorig jaar ofzo dat één van de konijnen steeds ontsnapte en die had flink behang getrokken, dus hadden we de hele muur geschilderd maar de muur opzich ziet er niet uit gaten enz... dus nu eindelijk de tijd genomen om er lekker weer een behangetje tegen aan te gooien!
Vervolgens nog een filmavondje gehouden met Debora en daarna kwam haar man haar op halen, maar zo blij voor haar hulp die dag!

Nou gisteren was wel een enorm luie dag hoor haha, ik heb de ochtend in bed door gebracht met veel thee seizoen 5 van Jane the virgin, en de kerkdienst via de livestream gevolgd, daarna nog een film in bed geluncht (sssjt) daarna beneden alles weer op zo'n plek gezet en ingedeeld, en daarna verder met de serie haha, 's avonds wie is de mol nog even terug gekeken en dat was mijn zondag... zo lui mogelijk hihi heerlijk!

En nu op naar een nieuwe week waar ik ook gewoon weer veel zin in heb, ik maak er wel weer wat van!
De afgelopen week heb ik in elk geval lekker veel beweging gehad, wandelend fietsend en zwemmend, dus aan beweging geen gebrek!

3 opmerkingen:

  1. • Wat een fijne weekje heb je gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Enjoy a fresh take on tried-and-true Hold & Spin mechanics with two new Coin Trio™ video games, Fortune Trails and Piggy Burst. These slots combine proven sport mechanics with progressive options to deliver enhanced rewards. Try seven completely different Hold & Spin options to unlock massive rewards and multipliers, and purchase immediately into the Hold & Spin bonus with the Instant Feature. These isolated and soundproof circumstances come geared up 점보카지노 with a sound system and quantity of} LED shows. The designers’ thought is to permit players to immerse themselves utterly in digital reality that highly stimulates and increasingly better their real lives.

    BeantwoordenVerwijderen