maandag 21 september 2020

Een weekje uit mijn leven #14

 

Zo dan dat is lang geleden! soms heb je dat even he dat je denkt, andere dingen eerst... iets met prioriteiten stellen, maar ik heb weer een weekje vastgelegd! dus we blikken even terug op mijn afgelopen week, en dan gaan we met frisse moed weer aan een nieuwe week beginnen!Op maandag ging ik even naar de action en haalde ik onder andere deze leuke bekers, ik vond ze te leuk om te laten liggen dus die gingen mee, en later op de dag genoot ik van een heerlijke smoothie, tegen het eind van de dag bracht ik samen met mijn gastkindjes één van mijn konijnen naar de dierenarts, en helaas bleef ze daar... dus zonder konijntje weer naar huis helaas, 's avonds na het werk heb ik op bed lekker wie is de mol teruggekeken, heerlijk om weer te kunnen kijken!

 Dinsdag ochtend is mijn konijntje geholpen aan haakjes op de kiezen, en nog voor de middag mocht ik haar gelukkig weer ophalen, dus mijn meisje kwam weer lekker thuis, ik lunchte na lange tijd weer eens met tosti, ooow zo lekker met barbecue saus hihi, ik genoot van het heerlijke weer, en toen ik de kinderen had op gehaald hebben we heerlijk van het water genoten, en ach vooruit we bestelde pizza!

Woensdag alweer, een wenochtendje voor nieuwe kindjes super leuk, en na een geslaagde werkdag ging ik nog even op bezoek bij vrienden, 's avonds ruilde ik mijn oorbellen om voor muziek oorbellen hihi i love it, en heb ik even wat tranen gelaten... soms heb je even van die dagen maar het lucht dan wel weer op!

Donderdag was het dag van de gastouder, ik werd overladen met leuke en lieve cadeautjes, toch altijd weer een speciale dag!
En met opruimen auw... drukte ik keihard op een lego blokje zucht... leuk onderdeel op zo'n leuke dag haha.

Hallo vrijdag alweer de laatste dag voor het weekend, tijd voor nieuwe geurtjes in huis i love it, en met de kinderen na het eten van de patat, want ja vrijdag is patatdag... heerlijk gespeeld in het bos! waarna we het afsloten met lekkere gezonde hapjes, een vast dingetje op de vrijdag!

Zaterdag begon ik de dag zoals eigenlijk elke zaterdag met een film, dit keer "from the heart" op newfaithnetwork, ik kookte een heerlijke soep (het recept van mijn oma die ik weer leerde van mijn vader) mijn nieuwe boeken kwamen binnen en verder hield ik een heerlijk simsdagje, i just love it!

Ik ging al mooi op tijd van huis om op tijd bij vrienden te zijn ik heb wat van de soep mee genomen die we 's middags met elkaar gegeten hebben, (ja ik heb een smiley over Debora d'r partner heen geplakt omdat ik niet weet of hij herkenbaar wil zijn) super gezellige dag gehad, veel gefietst en gewandeld & gefotografeerd en een leuke sportieve afspraak gemaakt voor dinsdag, daar lezen jullie volgende week wel over.
Toen ik thuis kwam 's avonds nog wat gegeten de dienst teruggekeken, en de foto's uitgezocht en ze zijn super leuk geworden!

En zo kwam ook die week tot zijn einde, het weekend zit er alweer op!
En ik ben helemaal klaar voor een nieuwe week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten