woensdag 23 september 2020

Oops i did it again..... de knop moet weer om!

 

Bron: foto

Achja soms... die periodes kennen we denk ik allemaal, we laten ons helemaal gaan en van die o zo gezonde leefstijl blijft geen klap over, en niet eens om een specifieke reden, ik voel mij mentaal prima dus daar ligt het probleem echt niet, maar soms heb je van die periodes! maar hoe herpak je dat dan weer

We kennen het allemaal er breekt een periode aan dat al je gezonde principes ineens overboord lijken te gaan, wat vaker aan de frisdrank en ach een echte chocolaatje is toch niet zo erg? en voordat je het weet verval je weer in oude gewoonten, dat is oké als je je weer weet te herpakken en dat hoeft echt niet zo heel moeilijk te zijn!

Ik herken het als geen ander en de laatste periode was alles behalve hoe ik het graag wou zien, maar afgelopen maandag ben ik weer netjes van start gegaan, het moet maar weer eens klaar zijn met dat gebunker en al die frisdrank... het slaat nergens op en het is nergens goed voor!
Daarbij komt ook dat ik een prachtige motivatie heb op dit moment maar daar schrijf ik vrijdag meer over =) 

Maar goed hoe herpak je jezelf dan weer? ik denk echt dat het opnieuw een knop is die om moet, dat je even weer beseft waar ben ik in vredesnaam mee bezig is dit waar ik mij beter door voel? en heeft het meerwaarde voor mijn voedingspatroon? grote kans dat op beide vragen het antwoord nee is!

En dan is daar het moment dat je opnieuw voor jezelf een plan moet gaan maken, of dat nou letterlijk op papier is of in je hoofd... doe fijn dat wat voor JOU werkt, ieder mens is anders en voor iedereen zijn er andere methoden die werken, en dat is prima! 

Ik denk dat ik het allemaal op een creatieve manier in een bulletjournal wil gaan vastleggen, dat is iets wat mij enorm helpt! op de één of andere manier is dat voor mij een stok achter de deur, en misschien laat ik er zo nu en dan wel eens iets van zien op dit blog, met wat uitleg erbij.
Dat kan meteen een mooie motivatie voor anderen zijn!

Hoe zit het momenteel met jullie? gaat de gezonde leefstijl goed, moet er een knop om? of moet er opnieuw een knop om?
En hoe pak jij dat aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten