vrijdag 9 oktober 2020

Childwish friday #7

 


Zeker hebben we vrienden nodig, ook zeker op deze weg! Van die lieverds waarbij je mag uithuilen wanneer de emotie hoog zit.. waarbij je boos mag zijn door de frustratie die ook zijn weg vind in welke vorm dan ook, die je erdoorheen slepen als je een dip hebt....
Van die schatten die je proberen op te vrolijken of je gewoon even laten uitrazen!
Maar ook diezelfde schatten met wie je de vreugdevolle momenten kan delen, en die mee vieren in je blijdschap, bij mijlpalen!
Zulke schatten heb ik in mijn kring❤ ik noem geen namen ze weten het zelf, maar ik ben o zo dankbaar voor deze mensen🙏🏻 het zijn die lieverds die elke emotie elk gevoel op deze weg draaglijker maken!🥰
En die elke stap elke mijlpaal elk vreugdevol moment uitbundig meebeleven.
Ik hou van jullie en ben onwijs dankbaar dat jullie in mijn leven zijn😘😘 lots of love❤

Geen opmerkingen:

Een reactie posten