woensdag 14 oktober 2020

Fit met Tries #2

 

Daar is die weer de bulletjournal!
Mijn extra motivatie en dit is een methode die enorm fijn werkt, althans voor mij dan!

Ik weet niet waarom maar echt het geeft zo'n kick als ik weer een hokje inkleur (deze foto en artikel is gemaakt op 7 oktober dus er kunnen alweer wat meer hokjes ingekleurd zijn haha)
Wat ik heb gedaan is van die kleine kalender stickertjes geplakt vanaf 1 oktober tot aan december volgend jaar.

Ik heb een "legenda" gemaakt met activiteiten die ik graag doe qua sport met elk een eigen kleur, dus zoals je voelt aankomen kleur ik een dag in met de kleur die hoort bij de activiteit die ik gedaan heb!
En dat geeft zo'n kick, je wilt vakjes kleuren je wilt kleurtjes verzamelen haha.

Wat je niet moet willen is dat elke dag een kleur heeft want rustdagen blijven toch echt wel belangrijk!
Je moet je zelf ook niet overtrainen, ook lekker rust houden en daar lekker van genieten =) 
Dus ook al geeft het vakjes kleuren een kick doorslaan is nooit goed, je kan ook té veel doen!

Maar dit is dus wel een tip die ik wil meegeven, ik zal niet garanderen dat het voor iedereen werkt!
Iedereen heeft zijn/haar eigen manieren/methodes en je moet ook echt doen wat voor jou werkt, maar merk je dat motviatie verzwakt ga dan zoeken naar andere manieren, en neem eventueel mijn tip eens mee wie weet helpt dit jou ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten