woensdag 7 oktober 2020

Fit met Tries #1

 

Ja ja schouders eronder en gaan maar weer met die banaan!
Ik beken het is de laatste tijd qua healthy living echt wel kanten op gegaan, zo stom want ik weet hoe het moet, en ik weet hoeveel beter ik mij voel als ik dat nastreef.. wat de reden geweest is? geen idee maar ik heb zo'n mooi doel voor ogen dat ik er gewoon weer vol tegen aan wil, hoe daar hebben we het vandaag over:

Ja ja daar is die weer de bullet journal!
Doelen gesteld die voor mij haalbaar zijn, waar ik goed op ga!
En dat is precies wat ik weer lekker wil gaan uitwerken, doelen en noem het allemaal maar op heerlijk!

Ik wil als ik januari aan de volgende en belangrijkste stap in mijn traject begin zo fit en gezond mogelijk zijn, ik wil namelijk zo fit mogelijk een zwangerschap in gaan, en dit natuurlijk volhouden tijdens en na de zwangerschap, een mooiere motivatie is er toch echt niet voor mij!

Dus ik ga weer lekker van start:
- Minder suiker
- 2 liter water per dag
- 10,000 stappen per dag
- Week menu's 
- Geen gesnack en gedoe meer na 9 uur 's avonds
- 5 dagen per week sport (mag van alles zijn)
- Gezond eten
- 7 uurtjes slaap per dag!

Dit klinkt meteen als heel wat maar voor mij is dit haalbaar, dit is realistisch!
De week menu's zijn voor mij al appeltje eitje want dat doe ik binnen mijn werk als gastouder al, de 10,000 stappen haal ik met gemak zeker op werkdagen haha.
Drinken deed en doe ik al heel veel dus dat zijn dingen dat is geen verandering meer voor mij!
Gezond eten gaat half om half, minimaal 7 uurtjes slaap haal ik ook wel dacht ik maar dit ga ik nu telkens mee nemen in mijn verslagjes =) dus ik ga er bewuster op letten in de fitbit app!

Geen afval proces absoluut niet, maar wel opnieuw die knop stevig om en lekker fit en gezond zijn en blijven! ik heb er oprecht zin in er weer keihard voor te gaan, ik heb het eerder gedaan dus ik weet dat ik het kan!
En de bulletjournal en het bijhouden op dit blog motiveert naast mijn traject alleen nog maar meer!

Ik ga er weer voor, wie doet er mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten