maandag 5 oktober 2020

Een weekje uit mijn leven #16

 

Ho stop de tijd alweer een week voorbij gevlogen?
Wat gaat het snel allemaal he... maar we blikken rustig nog eventjes terug!


Maandag werd ik met het doen van de boodschappen heel blij want kijk wat ik vond glutenvrij!!
De prijs maakte mij iets minder blij maar oooow een glutenvrije cheezecake die kon ik niet laten liggen!
Mijn lieve dinnetej had het koud en vroeg jij niet dan... euhm nou kijk nee dus haha
We hadden een feestje een jarige dame in mijn opvang en we maakten een mooi knutselwerkje!

Dinsdag begon ik 's morgens met ID tv ik hou ervan niet dat het leuk is wat er gebeurd maar het is wel boeiend hoe alles opgelost wordt enz, en ja het was echt herfst ik haalde één van mijn gastkindjes op en ze riep het uit: kijk Patricia een paddestoel daar wonen kaboutertjes! 
Na werktijd lekker de kaarsjes aan en even gesimst!
Woensdag haalde ik nieuwe kleur en knutselspulletjes voor de kids, en verder was het gewoon een happy day! een heerlijke woensdag niks te klagen hihi en gewoon heerlijk gewerkt!


Donderdag was eigenlijk niet zo'n fijne dag... knallende migraine :( met pijn en moeite doorgewerkt want ja zelfstandige hé... kan niet elke keer te pas en te onpas mijn werk neer gooien, maar fijn was het niet!


Vrijdagochtend ging ik met één van mijn gastkindjes het bos in stokken zoeken, ik heb een erg leuk werkje op het programma staan maar dan hebben we stokken nodig dus wij gingen op zoek, toen we thuiskwamen was het ook fruit tijd dus ik eet dan lekker fruit mee met een kopje thee erbij nom nom nom, mijn troostmaan kwam binnen, en de migraine verdween gelukkig later op de ochtend!

Van het weekend heb ik geen foto's helaas... maar het was ook een heel rustig weekend waarin ik niet echt wat beleefd heb... zaterdag kwamen vrienden langs en zijn gezellig blijven eten super fijn, en zondag was echt een dagje van aanrommelen in huis en relaxen!

Al met al heb ik een fijne week gehad op de donderdag na dan... maar één dag mag niet de hele week verzieken! en een nieuwe week ligt voor mij dus hophop we gaan er weer voor!Geen opmerkingen:

Een reactie posten