maandag 12 oktober 2020

Een weekje uit mijn leven #17

 

Hou op met me hoor! het is alweer 12 oktober, we zitten alweer bijna op de helft van deze maand!
het gaat allemaal zo hard (en in mijn geval ben ik daar wel enorm blij mee)
Maar jullie weten het inmiddels we gaan nog even terug naar de afgelopen week!

Op maandagochtend toen al mijn gastkindjes lekker op school zaten, ging ik de grote boodschappen halen, en ja dat is altijd heel veel, maar let wel ik heb heel wat kindermondjes te voeden dus dat is ook geen wonder, de koelkast raakte weer lekker vol, maar zo ook de diepvries de voorraadkast etc.
's middags met één van mijn gastkindjes lekker aan de tosti's, even lekker lunchen samen, en een ode aan mijn vrienden want wat hebben we die hard nodig in het leven!


Hallo dinsdag met een lach! ik had er helemaal zin in, en het was ook echt een fijne werkdag ik heb weer genoten van de kinderen, ons prikbord kwam binnen, nog een extra plekje voor de prachtige werkjes van mijn heerlijke gastkindjes, leuke prikkers erbij en top.
Tot de avond aanbrak.. een tegenslag en ik had best wel even last van mijn eisprong hij sprong flink dit keer! dus lekker even terug getrokken met wat te drinken in bed, en geappt met een vriendin.. dat had ik even nodig!

Woensdagochtend begon ik mijn dag met lekker genieten van het wat langer in bed kunnen liggen, toen ik wakker werd draaide ik mij nog eens even lekker om uiteindelijk een kop thee erbij, om vervolgens een heerlijke ronde te gaan hardlopen! dat had ik al veel te lang niet meer gedaan maar ow wat was het weer heerlijk, ik geniet er altijd echt van!
Éénmaal weer thuis lekker gedoucht wat gedronken en genoten van een gezonde fruitsnack!

Ik deed nog even gauw een boodschapje, en haalde daarna mijn gastkindjes van school, vandaag hielden we een spelletjesmiddag super gezellig, dus vooruit voor deze keer allemaal lekkers erbij! hoe dan ook een hele fijne werkdag waar ook veel is gelachen!

Ik was donderdagochtend helemaal blij haha, ik begon de dag met een smoothie en later op de ochtend terwijl ik na het huishouden zat te kijken naar Chantal komt werken met heerlijk een bak aardbeien op schoot, werd mijn t-shirt bezorgd! 
Nog één shirt te gaan dat zal vast ook niet lang meer duren, één van mijn gastkindjes bleef slapen en toen hij op bed lag heb ik mij heerlijk vermaakt met een drankje (o,o%) en wat lekkers, heerlijk bezig met strijkkralen love it!

Vrijdag was ook weer een heerlijke werkdag, vandaag werkte we met krimpie dinkie!
En van bosdieren maakten we dus leuke sleutelhangers, en 's avonds brak voor mij het weekend aan!
De kinderen hebben nu herfstvakantie maar ik werk wel gewoon door, ik zie er naar uit! maar nu eerst weekend haha.


Van de zaterdag heb ik geen foto's een migraine dagje dus OUT!
Maar zondag stond ik redelijk oké op waardoor ik besloot om het gewoon door te laten gaan om op verjaardag te gaan bij één van mijn besties! 
Dus door de regen naar het station en gaan, in de middag bleek de migraine echt nog niet weg en lag ik eenmaal thuis alsnog weer plat!
Maar hoogtepuntje van de dag van mijn dinnetje kreeg ik dit onwijs schattige baby pakje (maatje 65) mee, nee nee ik ben nog niet zwanger maar ik mocht hem wel alvast mee nemen, hij hangt nu aan mijn kast en ik ben er zo blij mee!

En zo was mijn afgelopen week, mijn gastkindjes hebben nu een weekje vakantie dus mijn werkweek gaat er net even anders uit zien, ik werk wel maar het is allemaal even anders en dat is prima, we gaan er hoe dan ook weer wat moois van maken!

Geniet van jullie week!


1 opmerking: