maandag 27 april 2020

Een weekje in mijn leven #1

Hallo nieuwe week, nieuwe rondes nieuwe kansen!
Maar eerst blik ik nog even met jullie terug op de week die nu achter ons ligt.


Maandag moest ik gewoon werken, ik heb een gastkindje wiens ouder in een cruciale sector werkt, dus daar verleen ik dan wel opvang voor.
Ik droeg een heerlijk geurtje van christina aguilera, en begon de dag met een lekker kopje thee.
Ik nam een filmpje op waar ik mogelijk nog wel eens wat over vertel, het is is in elk geval persoonlijk.

Ik begeleide mijn gastkindje bij zijn huiswerk en tussen de middag aten we lekker pannenkoeken, ook dat moet zo nu en dan eens kunnen, om vervolgens lekker te wandelen en spelen in het bos, éénmaal thuis mocht de wii aan en just dance werd gekozen.
De avond had ik voor mezelf en maakte ik de doorslag in een keuze, daar over komt nog wel eens meer.


Dinsdag stroomde de berichtenbox ineens over op mijn babybytes profiel haha, heerlijk om al die dingen te kunnen delen met andere moeders/aanstaande moeders en vrouwen die net als ik momenteel in het zelfde schuitje zitten, even heerlijk knuffelen met één van mijn vijf konijnen en daarna begn mijn werkdag,

Samen gezellig naar de eendjes en veel meer leuke dingen, ik ontving van mijn bemiddelaar van het gastouderbureau een heel lief kaartje, iets wat natuurlijk enorm gewaardeerd word, en samen met mijn gastkindje een cake gebakken, misschien niet gezond mar ach ;)
En ook het huishouden ging daarna gewoon door... daar komt ook nooit een eind aan.

Woensdag had ik voor mezelf, ik speelde lekker de sims ging een rondje hardlopen ik kleurde wat en dat was ook wel een beetje mijn dag eigenlijk.. heel kalm en relaxt, gewoon omat het kan, en we momenteel ook niet gek veel keus hebben....

Donderdag was ik naast een beetje kleurwerk, heel druk bezig achter de schermen, 11 mei mag ik als gastouder weer aan de slag althans volledig aan de slag (momenteel mag ik een kindje opvangen wiens ouder werkzaam is in een cruciale sector) dus er moet weer het één en ander op poten gezet worden!

Vrijdag moest ik weer een dagje werken, we gingen even heerlijk het bos in, ik begeleide hem bij zijn huiswerk, we maakten een moederdag cadeau, en haalde bij zijn school de spulletjes op voor jawel een moederdag cadeau haha, er kwam een flink pakket binnen ik had namelijk een hele voorraad thee besteld, tja ik ben een enorme thee leut!

's avonds nadat ik de badkamer onder handen had genomen zette ik het nieuwe kastje in elkaar en deelde ik alles helemaal opnieuw in!

zaterdag kwam er niet gek veel tot stand, wat huishoudelijke dingetjes, nog even wat zitten kleuren jaja met gelpennen ik hou ervan!
En ik heb een stukje gefietst.

zondag begon ik mijn dag met kinderen geen bezwaar en een flink kop thee, daarna volgde ik de kerk dienst van het leger des heils via de livestream van korps Almere, aangezien ik door het corona gebeuren niet naar mijn eigen korps kan... volg ik het wekelijks gewoon zo!

Daarna videobellen met mijn broer en zijn gezinnetje want mijn nichtje was jarig en mocht 8 jaar worden, de rest van de dag keek ik jawel kinderen geen bezwaar, een hele luie zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten