woensdag 29 april 2020

Mijn 1e blog.

Hallo lezers,

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn voorstel blog ben ik heel erg bezig om mijn levens style om te gooien en gezonder te leven en af te vallen. Ruim een jaar gelden heb ik te maken gehad met een burn-out. Ik heb daarvoor een aantal heftige jaren gehad waardoor ik emotie ben gaan eten, 
Ik denk dat het voor iedereen wel een bekend iets is.Ik merk aan mezelf en dan doel ik vooral op de laaste paar weken dat ik geen behoefte meer heb aan die extra dingen om te gaan eten dus mijn emotie eten is gestopt en ik ben daar ook erg trots op!

Ik ben zelf nooit een sporter geweest en vind het dan ook verschrikkelijk maar ik ben er weer mee begonnen en om eerlijk te zijn zie ik er ook best tegen op als ik moet beginnen maar als ik eenmaal  bezig ben dan is het best wel eventjes lekker om je hoofdt weer eventjes lekker helemaal leeg temaken.
Zelf heb ik eem hometrainer thuis staan die heb ik een jaar geleden aangeschaft en onlangs van mijn medeblogger ook wat spulletjes gekregen (hoe lief) zodat ik meer oefeningen en thuis trainingen kan gaan doen. 


Hoe zag mijn week eruit?

De afgelopen week lekker in mijn achtertuin gezeten en lekker zitten kleuren voor volwassenen met een muziekje op het was echt heerlijk weer dus heb eventjes lekker ontspannen hoort er immers ook bij!
Ik ben ook heel actief bezig geweest in mijn tuin zowel voor als achter dus heb daarin ook voldoende beweging gehad. Dus al met al kan ik zeggen dat het de goede kant op gaat met mijn emotie eten! Ik geniet ook zeker nog van een koekje of iets anders lekkers af en toe genieten moet ook zeker kunnen!


Als jullie nog tips voor mij hebben en dat mag recepten zijn of andere tips voor een gezonder leefstyle laat het me dan weten! En ik lees ze graag! Alvast bedankt daarvoor!


Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten