zondag 19 april 2020

Even voorstellen!


Hallo allemaal.
Samen met Patricia ben ik beheerder van dit blog.
Ik zal mezelf eerst eventjes voorstellen!
                                      Ik ben Debora Piening, en ik ben 28 en woon samen met mijn man en mijn                                            lieve huisdieren
                            Ik ben altijd werkzaam geweest in een supermarkt als kassmedewerker. 

mijn doel is om af te vallen! ik ben de afgelopen jaren heel erg aan gekomen mede ook door een galblaas operatie en door een burn out emotie gaan eten. ik loop inmiddels ook al een jaar bij een diƫtiste maar dat helpt tot nu toe niet echt veel. ik hoop in combinatie met sporten dat ik daarmee mijn doel kan behalen.

1 opmerking:

  1. Wat fijn om je te leren kennen..
    En heel veel succes om je doeil te berijken.

    BeantwoordenVerwijderen