zaterdag 18 april 2020

Samen kan je meer dan alleen,

Samen kan je meer dan alleen, en zo is het natuurlijk ook gewoon!
Zo ook in het hervinden, of beginnen aan een gezonde leefstijl.
Nu is het zo dat mijn beste vriendin de strijd tegen de kilo's aan gaat, en ik wil na een wat moeilijke periode mijn gezonde leefstijl dolgraag weer oppakken!
Niet heel gemakkelijk maar samen kan je meer dan alleen.
Vanmorgen hadden we app contact, en D, begon erover hoe ze deze week heel goed op haar eten  had gelet, en ach van het één kwam het ander.
Ik opperde om het samen te doen, zij de strijd tegen haar kilo's en ik mijn gezonde leefstijl weer oppakken, zo gezegd zo gedaan en wel meteen per ingang van vandaag!

Het zij op afstand maar dat is prima, elke zaterdag brengen we even een verslagje uit aan elkaar hoe het is gegaan, en bij valkuilen kunnen we elkaar dan ook bij staan.
En we kunnen elkaar natuurlijk altijd tips en motivatie door spelen.

Zo zal het voor haar maar ook voor mij veel makkelijker worden, waardoor ik er van overtuigd ben dat het zeker een grote kans van slagen heeft, zo doen we het niet helemaal alleen, zo kunnen we terugvallen op elkaar.

Beide ons eigen doel en dus ook wel met de nodige verschillen, maar toch ook zoveel gelijkenissen, hoe ontzettend fijn is dat?!
Ik heb haar aangeboden dat mocht ze er belang bij hebben, er ook echt wat voor voelen om af en toe eens een stukje te schrijven op dit blog.

Healthy friends/gezonde vrienden.

Samen kunnen wij dit en gaan we er vol voor.
En dus met ingang van vandaag, BAM!

1 opmerking: