zaterdag 25 april 2020

Mijn motivatie!

Een levensstijl omgooien en dan ook nog eens vasthouden vraagt wel om motivaite!
En in alle eerlijkheid je zal echt niet altijd gemotiveerd zijn, en juist op die momenten komt het aan op discipline!
Maar wat is nou mijn drijfveer? mijn motivatie om (weer) gezond te leven?
Daarover ga ik jullie vandaag wat meer vertellen!
Sowieso is een gezonde levensstijl voor mij wel nuttig, ik heb namelijk PDS ook wel bekend als prikkelbare darm syndroom/spastische darm, alleen dat is al een motivatie op zich.
Maar omdat bij PDS niet  alleen eten een trigger is, is het nog wel eens makkelijk om te denken ja last heb ik toch wel dus hier dat ongezonde zoek het even uit.

Wat voor mij persoonlijk wel een hele goede motivatiebron is, is mijn kinderwens!
Ik ben alleenstaand heel bewust, maar mijn kinderwens is daarmee niet verdwenen, en heel bewust heb ik dan ook de keuze gemaakt om te gaan voor het BAM-schap, Bewust Alleenstaande Moeder.
December vorig jaar heb ik mijn intake gehad en januari dit jaar kreeg ik het goede nieuws dat ik groen licht heb voor dit traject.

Nou  zit er nog een wachtlijst aan verbonden, en door het corona gebeuren duurt het helaas allemaal alleen nog maar langer, maar goed dat is niet anders het moment gaat er in elk geval komen.
Maar ik ben wel van mening dat je niet alleen tijdens een zwangerschap gezond moet leven, maar juist al in de weg naar de zwangerschap toe!

En dat motiveert mij dus enorm, ik heb nog even de tijd voordat ik aan de beurt ben voor de inseminaties, en dus tijd zat om weer helemaal in mijn gezonde leefstijl te groeien, tegen die tijd zal ik het weer zo gewoon zijn, dat ik zo gezond als mogelijk is een zwangerschap in ga.
En het dan ook tijdens de zwangerschap vele malen makkelijk zal kunnen volhouden.

En tja na de zwangerschap wil je toch juist een voorbeeld zijn voor je kindje?
Ik in elk geval wel, wat voor mooiere motivatie is er dan nog meer?

Wat is jou motivatie om gezond te leven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten