maandag 8 juni 2020

Een weekje uit mijn leven #7

Wat vliegt de tijd toch hé? gewoon alweer een week voorbij het gaat zo snel allemaal!
Maar voor ik aan mijn nieuwe week ga beginnen blikken we eerst nog even terug op mijn afgelopen week =)


Maandag was ik vanwege Pinksteren vrij, mijn broer kwam mij die dag helpen met o.a de wasmachine naar boven verplaatsen, en aan de buitenkant moest het één en ander schoongemaakt worden dus hup het dak van het schuurtje op, verder was het echt een opruim en schoonmaak dagje, en ik maakte een nieuwe raamschildering voor ons nieuwe thema!

Dinsdag was gewoon weer een werkdag en het was echt heel mooi weer, ik had een kennismaking  en daarna met mijn gastkindje gezellig Bassie en Adriaan gekeken hij vind dit geweldig dus ach dan kan het ook best hoor, en natuurlijk heerlijk spelen in de speeltuin, na werktijd ben ik weer eens begonnen met het maken van wat kaartjes, heerlijke hobby!

Woensdag was ook gewoon weer heerlijk een werkdag met heel mooi weer, i just love it!
Na werktijd heerlijk wezen hardlopen en keek ik de afleveringen van niets liever dan een kind terug, ik zie er herkenning en heb het gekeken met een lach en een traan!

Op donderdag  ook weer heerlijk aan het werk haha, ook Bassie en Adriaan werd weer gekeken, we speelden een spelletje op de wii (soms mogen ze dat) en ik ontving het nieuwe magazine van freya, ik keek nog de laatste afleveringen terug en nomnomnom ik had heerlijke aardbeien die dag!

Op vrijdag kwam het nieuwe simspakket uit (eigenlijk al in de nacht van donderdag op vrijdag whoopwhoop helemaal blij dus haha) maar het was ook weer een fijne werkdag we knutselden wat keken aladdin, en ik werd helaas geveld door migraine ik lag dus vroeg in bed...

Op zaterdag voelde ik mij gelukkig al weer stukken beter, het was nog niet optimaal maar ik was wel weer mens... ik heb een eindje gewandeld en verder lekker op de bank door gebracht.

En jawel de zondag heerlijk kaarsjes aan en de dienst volgen, verder was ik lekker aan het simsen, keek ik de nieuwe en daarmee laatste afleveringen van fuller house, en stortte ik mij daarna op goodiwtch, ooow en ik had zoooo zin in vis, dus daar heb ik mijzelf dan ook van voorzien haha.

En dat was mijn weekje, klaar voor een nieuwe week!

2 opmerkingen:

  1. Wat een fijne weekje heb je weer gehad. Super leuk die raam schildering. Je gastenkindjes zullen wel blij geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankje ja ik maak bij elk thema een raamschildering, er komt altijd één op de voordeur, en in de woonkamer een grotere =)

      Verwijderen