maandag 1 juni 2020

Een weekje uit mijn leven #6

Hallo nieuwe week, en hallo nieuwe maand het is alweer juni!
Wat vliegt de tijd, zitten we gewoon alweer halverwege het jaar... wat gaat het allemaal snel!
Maar goed niet te ver vooruit vliegen we blikken eerst terug op mijn afgelopen week.


Op maandag bracht ik mijn gastkindje naar school en ging ik aan de slag met het huishouden althans een deel ervan,daarna stortte ik mij op een serie tot mijn volgende gastkindje kwam.
Vlak voor we het andere kindje zouden ophalen nog even langs de vijver en spelen in de speeltuin waar ik gewoon mee speel haha, en een eikeltje kreeg "voor jou Patricia"
Deze avond stond er spaghetti op het menu, en na mijn werk nog even heerlijk hard gelopen, weer ruim 5K in de benen BAM!

Op dinsdag rustig opstarten, gastkindje naar school en ik... ach lekker de kaarsen aan en de andere helft van het huishouden doen tot het volgende kindje kwam, het was zulk mooi weer dus na de lunch lekker de speeltuin in waar ik een bloemetje van hem kreeg zo lief, in de tuin speelde ik gewoon mee in de ballentent kan allemaal haha, na werktijd nog even lekker een eindje gefietst, ik hou de beweging erin hoor!

Woensdag was ook weer een werkdag, voor die begon stuurde ik een belangrijke mail, en ging ik toen ik aan het werk was met mijn gastkindje veren zoeken dit had ik hem beloofd, en wat je beloofd.... precies!

Wat was ik blij toen ik donderdag een reactie kreeg op de belangrijke mail van woensdag, meteen het aanmeldproces in gang gezet (hier vertel ik later meer over) mijn nieuwe telefoon kwam gelukkig deze dag binnen, dinsdag liet ik mijn telefoon vallen en het scherm flink aan flarden... zucht
En het was natuurlijk een gewone werkdag, dus o.a lekker gekrijt met de kinderen.

Hello friday, laatste werkdagje voor het weekend, ik was er weer helemaal klaar voor, samen met de kinderen een groot lego huis gebouwd we waren er wel even zoet mee haha, en natuurlijk lekker spelen in de speeltuin met het mooie weer, en sinds tijden heb ik weer een magnetron, de mijne was stuk en het kwam er steeds niet van ik redde mij ook wel, maar voor sommige dingen is het toch wel handig.. dus een nieuwe! en ik zocht alle lege flessen van een aantal maanden bij elkaar oepss 80 stuks haha.

Zaterdagochtend kwam mijn broer met zijn gezinnetje langs nog voor mijn verjaardag en ik kreeg deze leuke mok cadeau, erg blij mee, daarna maakte ik nog even een heerlijke wandeling en speelde nog even sims, om vervolgens heerlijk in de tuin te zitten wat dingen online doen en heerlijk te lezen, 's avonds lekker een maskertje mijn nagels gedaan, een heerlijk dagje zo!

Zondag happy new day, ik keek 's morgens de live stream van korps almere, daarna wat snoeiwerk tja moet ook gebeuren hé haha, daarna een heerlijk stuk gefietst om vervolgens 2 films te kijken, en daarna.... op het moment van schrijven naar bed met migraine.. op naar een nieuwe week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten