vrijdag 26 juni 2020

Review: Pickwick lekker fris,


Zo zie ik eindelijk eens een kans om een product te reviewen haha, één van mijn beste vriendinnen wees mij op een product van pickwick, ze appte mij erover en ik had er 2 gedachtes bij.
Aan de ene kant was ik wel enthousiast want ja thee lover en dol op de thee van pickwick, aan de andere kant koude thee? i don't know..


Het is echt precies een theezakje alleen trek je er geen thee van in heet water, maar gaat het in een fles met 500ml KOUD water, en dat maakte wel dat ik dacht hmm kan dit ook echt wat zijn?
Ik maakte meteen een link met thee wat koud is geworden, brr dat vind ik dus echt niet te drinken haha, maar ik wil ook niet oordelen voordat ik het geprobeerd heb, pickwick zal wel weten wat ze doen zeker?

Dus ik ging ervoor ik pakte de fles die ik van Debora gehad heb toen ik jarig was, vulde hem met water deed het theezakje erbij, geschud 10 minuten gewacht nog even geschud want ja al is het misschien voor het idee dat leek mij gewoon beter dan niet schudden haha, en toen natuurlijk het moment van de waarheid!

Zoals je ziet, ziet het er absoluut niet uit als thee, het water verkleurd ook helemaal niet zo heel erg, en qua smaak is het totaal wat anders dan ik had verwacht, maar dat is zeker niet negatief!
Het smaakt totaal niet naar thee, je moet het zien als water met een smaakje, toch echt wel lekker, en aangezien je meteen een halve liter maakt met een zakje (misschien als je wat minder water doet dat de smaak sterker wordt) drink je wel sneller voldoende, natuurlijk is een halve liter over de hele dag niet genoeg maar het gaat wel sneller dan af en toe een glaasje.

Al met al ik ben echt blij dat één van mijn vriendinnen mij hierop wees, er zijn drie smaken als ik mij niet vergis helaas lag op het moment dat ik de boodschappen deed alleen deze in de schappen de rest was op.. maar ook die gaan er zeker kopen heerlijk, zeker met deze warme dagen, en zo makkelijk als je zelf geen smaakjes water wilt maken om welke reden dan ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten