woensdag 3 juni 2020

Waarom water?

Dat we veel moeten drinken dat weten we allemaal, het is van belang bij het opnemen van onze voedingsstoffen in de darm(en), het is van belang bij het "transport van voeding en afvalstoffen in ons lichaam, het regelt onze lichaamstempratuur, en ach simpel gezegd we hebben gewoon veel vocht nodig!
Maar wat is de beste manier om je vocht te krijgen?
De beste manier is en blijft toch water... natuurlijk sapjes frisdrank etc het is allemaal vocht maar alle toevoegingen als suiker etc maken het niet bepaald gezond (ik zeg natuurlijk niet dat je het nooit meer mag) maar wanneer we spreken over liters is water echt de beste keuze!

Maar wat als je niet zo dol bent op water? ik kan water het beste kwijt bij het sporten of als het echt heel warm is dan kan ik liters koud water weg drinken geen probleem, maar los van die momenten vind ik het lastig dan smaakt het mij niet zo, maar ik wil ook niet telkens naar cola en sapjes en limonade grijpen, de oplossing SPA bruisend met een smaakje, er zijn hier meerdere smaken van dus afwisseling in overvloed, vrij van suikers en zoetstoffen dus je krijgt geen gewenning aan zoet.

En in mijn optiek prima als gezond drinken, en is het een prima manier om je vochtgehalte op te krikken, want hoe je het ook went of keert vocht hebben we toch echt nodig,

Ow nog zo'n mooie tip dat mag ik zelf ook graag doen zomers, ik zet dan 's avonds een grote tap of meerdere karaffen klaar met koud water met dan daarin bijvoorbeeld munt, aardbei etc net wat je lekker vind, en de volgende dag staat er dan heerlijk koud water met ook weer een smaakje klaar en dan kan ik er ook echt veel van drinken!

Dus wat weerhoud jou nu nog van genoeg water drinken, op deze manier moet het een eitje zijn toch? als ik het kan... dan kan iedereen het!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten