maandag 22 juni 2020

Een weekje uit mijn leven #8

Zoooo daar was ik weer, na een weekje stilte is er weer een teken van leven haha,
Er was niks aan de hand hoor maar heel eerlijk het kwam er gewoon even niet van, maar vandaag blikken we terug op mijn afgelopen week.


Hallo maandag, ik moest boodschapjes halen en kwam chupachups drinken tegen, in wel 3 smaken tja dat moest geprobeerd worden haha, verder was het een heerlijk werkdagje en kreeg ik super nieuws hier vertel ik later nog eens meer over!

Dinsdagochtend een flink eindje gefietst haha maar het was heerlijk verder was het weer een fijne werkdag ik hou van mijn werk, het brengt gewoon heel veel plezier, mijn lieve vriendinnetje Debora kwam ook nog gezellig langs, al met al een geslaagde dinsdag!

Woensdag besloot ik na dagen mijn horloge maar eens op te laden haha, knap vervelend als je fitbit leeg is schoot er ook gewoon steeds bij in, ik vulde nog even het één en ander in online wat belangrijk is met betrekken tot het nieuws van maandag, sorry meer info volgt nog haha,
Samen met mijn gastkindje ging ik het bos in hij fietsen en ik maar rennen haha, nog even bij de paardjes gekeken in het bos en daarna rustig naar huis, waar mijn werk heerlijk door ging.

jep dat ben ik steevast op mijn 1e menstruatie dag krampen niet normaal.... uiteindelijk trok het iets bij met pijnstillers en had ik een geslaagde werkdag, 's avonds mijn nagels weer eens gedaan, tja donderdag was verder niet zo heel spannend haha.

Vrijdag de dag dat mijn vader jarig zou zijn als hij nog had geleefd... dus op paps lekker twee zoute haringen op heerlijk, en natuurlijk gewerkt al viel dat zwaar vandaag door de migraine die 's morgens op kwam zetten, wat een ellende :(

Zaterdagmiddag trok de migraine gelukkig weer weg en kreeg ik er de bekende vermoeidheid voor terug, ondanks dat toch het huishouden weer gedaan mijn zaterdagrondje alles van z'n kant en alles even goed bij langs, viel niet mee dit keer maar toch..

Na lang slapen en wat rust een heerlijke wandeling gemaakt op zondag, daarna nog wat kleine huishoudelijke dingetjes en de laatste puntjes op de i voor een nieuwe werkweek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten