maandag 29 juni 2020

Een weekje uit mijn leven #9

En zo laten we alweer een week achter ons liggen, en ligt er een nieuwe voor ons!
Maar zoals gebruikelijk blikken we even rustig terug op de week die achter mij ligt voordat we ons in een nieuwe week storten!


Hallo maandag hallo week waarin het heerlijk weer zou worden ik hou er zo van!
De dag maar beginnen met wat te te drinken wat werken in de tuin en vervolgens een heerlijk werkdagje! een dagje die vooral uit buiten spelen bestond met de kinderen heerlijk, doe mij meer van dit soort weer!

Op dinsdag was het ook weer een heerlijke werkdag waar onder andere buiten spelen centraal stond, het leven van een gastouder is heerlijk hihi, mijn nieuwe sandalen kwamen binnen, ik heb al in geen jaren meer sandalen gedragen ik had ze ook echt niet, en gezien het weer van deze week was ik er wel enorm aan toe! beetje rot dat ik 's avonds opnieuw geveld werd door migraine.. shoot!

En woensdag stond ik dan ook op met migraine.. helaas er moesten boodschapjes komen en ik moest wel aan het werk als zelfstandige kan je niet te pas en te onpas eruit liggen.. ik had die dag een rustige dag en een kennismaking, pillen erin zonnebril op en hopen dat het goedkomt, aan het eind van de dag trok het eindelijk weg en hakte de vermoeidheid er stevig in, een douche en uit rusten.. en zo op naar donderdag!

's morgens een boswandeling met mijn vriendje (gastkindje), en 's middags op de fiets even een stukje fietsen mijn gastkindje achterop, goed ingesmeerd flesjes water mee en gaan!
Vervolgens lekker in de schaduw gespeeld met o.a water, top werkdagje!
Toen ik vrij was nog een stukje gelezen en flink gewandeld, ik geloof dat ik vandaag meer dan genoeg beweging heb gehad haha,

Op vrijdag werd ik geveld door migraine zucht alweer.. dit herken ik niet hoor zo vaak in 1 week tijd dus op zaterdag voornamelijk op bed gelegen, en zondag rustig aan gedaan om bij te komen....
op naar een betere week alsjeblieft!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten