vrijdag 29 mei 2020

Gezond leven hoe gaat het nu?

Inmiddels ben ik al weer even op weg met het omgooien van mijn leefstijl, dus ik dacht misschien is het leuk om een update te schrijven hoe mij dat nu af gaat, hoe ik mij daarbij voel etc.
Vandaag leek het mij daar een prima moment voor!
Ik moet zeggen dat het prima gaat en dat is zonder te overdrijven, het gaat steeds makkelijker en het wordt nu echt een patroon!
Ik drink aanzienlijk veel minder cola, en snoep amper nog, ok√© natuurlijk  met mijn verjaardag vorige week heb ik ook gewoon genoten en lekker uitgebreid mee gedaan, maar verder maal ik er niet meer zo naar.

Ik merk dat ik echt de behoefte voel om te kiezen voor de gezondere snacks, fruit en snoepgroenten etc, ik drink weer vol op thee en water, en af en toe een glas cola, ik voel niet meer  de behoefte om flessen per dag weg te drinken het is goed zoals het nu is!

En dit doet mij ook werkelijk goed ik merk het aan o.a de PDS dat dit echt veel beter is dat wist ik natuurlijk al... maar ik moest mijzelf hierin opnieuw terug vinden, ik blijf het effect ook bijzonder vinden dat hoe meer je grijpt naar gezond hoe groter die behoefte ook word en hoe minder de drang naar ongezond.

En daarbij als ik nu iets neem wat ongezond is kan ik er ook gewoon van genieten i.p.v dat het gewoonweg proppen is... dus het is op elk vlak een win win situatie, ik pak meer gezond en geniet echt van alles wat ik nu eet en drink.

En het scheelt toch ook in de boodschappen hoor haha leuke bijkomstigheid, bovenop het gezonde komen niet al die ongezonde dingen dat is echt wel voelbaar in de portemonee, want er ging wat doorheen hier aan ongezonde snacks ow ow ow... als ik er aan terug denk dan heb ik ik echt iets van Patries wat mankeerde je....

Ofwel het gaat geweldig en ik wil niet meer anders, zo ga ik voort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten