maandag 4 mei 2020

Een weekje in mijn leven #2

En zo is er alweer een week voorbij gevlogen, tijd om terug te blikken om mijn afgelopen week, en er in deze week weer wat moois van te maken!


Maandag koningsdag, en ik een vrije dag!
Ik was druk aan het opruimen, het herindelen van de inloopkast, een slaapkamer leeg halen en bij gebrek aan vuilniszakken op naar de winkel waar ik deze ontzettend leuke ja wat is het... wipbeest (haha) tegen kwam mee dus, en na al het opruimen behang trekken!

Het beetje tijd wat er nog was van de dag besteede ik aan lekker ontspannen in de tuin, een warme douche en met een ijsje in bed lekker ongestoord een serie kijken, vervolgens appte een vriendin om (met de gepaste afstand ertussen) een eindje te gaan wandelen, dus hup kleren aan en gaan haha, en daarna was het ook al zo laat dat ik het tijd vond om te gaan slapen want de volgende ochtend ging gewoon mijn wekker weer.

Er valt eigenlijk niet gek veel te vertellen, dinsdag  mocht ik weer 11 uurtjes werken en liet ik mijn gastkndje kennis maken met mijn oude playstation (de allereerste ofzo haha)  niet de hele dag natuurlijk maar even wel.

Woensdag was zo'n dag dat ik werkte aan de blog, zelf nog lekker achter de playstation kroop en tussendoor wat huishoudelijke dingetjes, en vervolgens vroeg naar bed om lekker lui series te kijken, heerlijk zulke dagen!

Donderdag begon ik de ochtend heel relaxt met een flink kop thee en een film, vervolgens een belangrijke mail verstuurd, en nog wat blogdingen!
Nog even wat gamen op de playstation en daarna even eruit voor een heerlijke wandeling van zo ongeveer 1,5 uur, ik hou ervan!
's avonds werden de boodschappen bezorgd, ik kan weer even vooruit, (en natuurlijk mijn  gastkindjes want vanaf de 11e mag ik weer volledig aan het werk)

Hello friday hello tea!
Opnieuw een werkdag van ruim 11 uurtjes, waarna ik ook mijn proteïne voorraad weer op orde had,
Met mijn gastkindje ging ik even heerlijk het bos in, een boswandeling en wat spelen en klimmen ofwel prima vermaak, éénmaal thuis ging de ben bijzonder ik verwachtte niemand... stond er een doos van greetz voor de deur altijd leuk.
Een bedankje van één van mijn vraagouders een heerlijk rituals pakket zo ontzettend lief!
En ik had mezelf ook nog eens verwend met twee heerlijke luchtjes, dat is nog eens lekker het weekend in gaan!

Even terug naar die kamer van maandag... die onderging op zaterdag een metamorfose ik wil van al het blauw af en deze kamer heeft als eerst prioriteit, ik heb de hele dag zo'n beetje lopen schilderen...

Zondag was ik aardig op tijd wakker, en heb ik de laatste schilderlagen aangebracht, sommige dingen vroegen om een tweede laag dat kon mooi zo, vervolgens schoof ik aan bij  de live stream van het leger des heils korps Almere, helaas door corona kan ik nog altijd mijn eigen korps niet bezoeken... dus we blijven het dan maar zo volgen, en tada daarna helemaal fris en fruitig voor de dag haha.

En zoals ik het heerlijk vind om normaal als ik uit de dienst kom dan nu maar na de livestream heerlijk kokkerellen, de zaterdag is altijd heel simpel stelt nooit zoveel voor haha, maar vandaag werd het pasta met een sausje van spinazie room champignons en garnalen ooow i love it! daarna ben ik heerlijk op de bank gaan hangen met de serie greys anatomy, om dan daarna mijn haar te verven, terug naar mijn eigen natuurlijke haarkleur, back to black!

En zo kwam de week alweer aan zijn einde, op  naar een nieuwe week waar we ondanks de coronacrisis ook gewoon weer wat van gaan maken, stay strong!

1 opmerking: