maandag 11 mei 2020

Een weekje uit mijn leven #3

Hallo nieuwe week, en ooow wat ben ik daar blij mee!
Niet dat de afgelopen week waarin ik vakantie had slecht was hoor, absoluut niet.
Maar voor mij begint toch een beetje het normale leven weer, want ik mag weer vol op aan de slag als gastouder, BAM!
Nu eerst nog maar even terugblikken op mijn afgelopen weekje.


Maandag begon ik de dag heel relaxt in bed met een film heerlijk om zo rustig op te starten, daarna heb ik een heerlijke wandeling gemaakt van bijna  2 uurtjes, aan beweging dus geen gebrek deze dag haha.
Thuis plofte ik met een kop thee en lunch lekker op de bank om verder te gaan met één van mijn favoriete series greys anatomy, daarna nog even langs de winkel voor gezond brood beleg, ik heb alleen nog maar het ongezonde staan en die knop moest helemaal om dus ook met lunch, oké ik beken de tony chocola is niet gezond maar genieten mag toch? zo af en toe een klein reepje,

Toen ik terug kwam van de boodschappen ontsnapte het kleine hondje van de buren hij wurmde zich zo uit zijn halsband, dus terwijl ik bij haar andere hond bleef ging zij achter de kleine aan... boodschapjes opgeruimd de sligro folders even doorgebladerd en nog even genoten van mijn serie.
Na het avond eten een heerlijke gezichtsbehandeling afsluitend met neus en oog strips, ja dit was een prima maandag!


Tja het  kon dan ook niet missen dat ik op dinsdagochtend deel twee zou kijken haha, om vervolgens mij storten op het huishouden, dingen die ook in vakanties allemaal doorgaan haha.
Ik had zo zin in carpaccio, dat ik tussen de middag 2 broodjes carpaccio klaar maakte heerlijk.

Ik moest nog even naar de winkel nu met corona durft mijn moeder het niet goed aan dus ga ik voor haar, ik moest ook nog even naar de action want mijn oplader kabeltje had het begeven dus ik wou nieuwe halen en nam meteen bovenstaande sportartikelen mee!

Daarna heb ik heerlijk op de bank gehangen met de serie greys anatomy en ondertussen lekker simsen, al gauw tijd voor het avondeten, en daarna aan het kickboksen, jaja aan beweging geen gebrek!


Ow boy woensdag was een enorm luie dag haha, vooral veel sims spelen en geys anatomy kijken, 's middags werd er een bosje rozen langs gebracht echt enorm lief, mijn favoriete bloem en dan ook nog eens in mijn lievelingskleur, beter kan niet haha.
's avonds natuurlijk de persconferentie die in mijn ogen aardig positief was!

Zo lui als ik woensdag was zo actief was ik op donderdag haha, nadat ik lekker een film had gekeken ben ik heerlijk gaan hardlopen (6,63K) heerlijk afstandje, vervolgens heerlijk geluncht om daarna te douchen, vervolgens heb ik ruim 3 uur lang met een vriendin zitten bellen, maar wel lekker in de tuin heerlijk genietend van het mooie weer, en na het avondeten nog even heerlijk wezen fietsen!
En na het fietsen tja.. lekker lui onderuit met een goed boek, ofwel een heerlijke donderdag!

Nadat ik een film had gekeken (tja het is vakantie haha lekker rustig op starten 's morgens) heb ik een heerlijk eind gewandeld, 10,46K in zo'n 2 uurtjes heerlijk, en de rest van de dag heb ik heerlijk genoten van het zonnetje in de tuin, i love it!

1 opmerking:

  1. Wat fijn te lezen dat je fijne weekje hebt gehad. En dat je terug mag begingen.

    BeantwoordenVerwijderen