woensdag 27 mei 2020

Hoe gaat het nu?


 Daar was ik weer, het is eventjes geleden alweer van me laatste post dus vond het weer eens tijd voor een blogje!


En hoe het de afgelopen weken gegaan is zal het eerlijk vertellen: redelijk. Ik heb een hele kleine terug val gehad met snoepen en de dingen die ik eigenlijk achterwege had gelaten maar dat is nu ook weer klaar voor mij, ben al weer een aantal dagen op de gezonde tour (gelukkig). 

De afgelopen weken hebben mij behoorlijk bezig gehouden omdat mijn man en ik willen verhuizen naar Emmen en vorige week zag ik op facebook een oproep van een gezin die een woningruil willen doen, dit gezin woont in emmer-compascum en hebben een erg leuke woning, dit gezin wil naar stadskanaal, ik dacht perfecte combi!
Echter is het zo dat ik sinds januari werkzoekende ben en ik denk zelf dat er wel veel en meer werk mogelijkheden voor mij zullen zijn in en of rond emmen.
Ik merk aan mezelf dat ik hier mij erg druk om maak ik heb meer pds aanvallen en veel hoofdpijn. Ik ben nu eenmaal een stresskip en loop dan als een kip zonder kop rond om het zo maar eventjes te zeggen. Wij zijn er zelf nog niet helemaal over uit over de ruil. Ik heb er zelf wel heel veel zin in maar aan de andere kant vind ik het ook erg eng en spannend natuurlijk heel logisch. ik ben 8 jaar geleden verhuisd van Hoogezand naar Stadskanaal en het heeft mij toen heel veel moeite gekost om een nieuwe kennis kring te zoeken/krijgen. Dat heeft echt iets van 2 tot 3 jaar geduurd voor dat ik echt meer mezelf was en wat vrienden had. 

Dus de woning ruil is een klein dingetje voor ons maar ik geloof er zeker in dat het allemaal ook goed gaat komen!

Dit zijn de dingen die mij de afgelopen tijd bezig hebben gehouden, ik ga het sporten en de gezonde voeding zeker oppakken ben daar ook al weer mee bezig zoals jullie eerder hebben gelezen. 

Mijn gezonde leefstijl ga ik nu weer lekker voort zetten en tot de volgende blog!
1 opmerking: