maandag 25 mei 2020

Een weekje in mijn leven #5

Hallo maandag daar ben je weer, de afgelopen week is weer voorbij gevlogen.
Deze maandag blikken we dus weer terug op mijn afgelopen week!


Hallo maandag we beginnen de dag met wat te drinken, en even een frisse neus halen in de tuin, het huishouden moest ook gedaan worden en daarna lekker buiten spelen met mijn gastkindje 's avonds heb ik het huis versierd en at ik wat lekkers op mijn laatste dag als 26 jarige haha.

Dinsdag was het zo ver ik was jaaaaarig, 27 lentes!
Ik vierde het de hele dag door met mijn gastkindjes, en 's avonds deed ik nog wat administratieve werkzaamheden, jep het hoort er allemaal bij!

Woensdag stond gedurende de dag kinderen voor kinderen aan mijn gastkindje vind het prachtig, en ik geniet er ook van hoor haha, we maakten een werkje die bij ons thema past en gingen los met de lego heerlijk samen bezig, de konijnen waren lui haha, en na werktijd ging ik los met sims i just love it!

Donderdag was hemelvaartsdag ik werkte deze dag wel maar deed 's morgens eerst wat huishoudelijke dingen en een boodschap dat moest ook gebeuren, mijn gastkindje werd gebracht en we gingen lekker het bos in, natuurlijk deden we thuis ook nog van alles 's avonds zocht ik alle lego uit en sorteerde het, vrijdag zou er nog meer komen plus opbergbakken dus ik wou het alvast goed ordenen.

Vrijdag voor werk tijd keek ik de livestream van sims 4 eco living terug, donderdag ging dat niet en ik was wel super benieuwd want 5 juni komt die uit!!
De lego werd bezorgd en dat hebben we in de bakken gedaan en natuurlijk lekker zitten bouwen met mijn gastkindjes die dag.

Zaterdag was lekker relaxt haha ik stond wat later op en plofte lekker op de bank daarna, mijn broer kwam nog eventjes langs super gezellig, en mijn nieuwe laptop werd bezorg whoopwhoop, ik was er ook echt wel aan toe, het was een lekker lui dagje daar was het immers weekend voor toch?
Koken doe ik nooit zo op zaterdag van klein af aan ben ik gewend zaterdag is brooddag, mijn moeder kent dat ook weer vanuit haar jeugd, dus ik maakte lekkere broodjes tonijn met chilisaus nomnomnom,

De zondagochtend heerlijk begonnen met een flinke kop thee, kaarsjes aan i love it en om 10 uur de dienst volgen ik vind het zo jammer dat we nog altijd niet naar ons eigen korps kunnen, maar ik blijf al die tijd korps almere volgen =)
Vervolgens heb ik the society uitgekeken gesimst en ging ik verder met de serie Dynasty, ja ook mijn zondag was heel relaxt en lui i love it!

En nu staat er een nieuwe week voor ons klaar we gaan er weer voor!

2 opmerkingen:

  1. Wat een fijne weekje h3b je weer gehad.
    O, kinderen voor kinderen is echt wel leuk en mooi om te zien. Wij kijken der ook steeds naar als het op de tv komt

    BeantwoordenVerwijderen