maandag 18 mei 2020

Een weekje in mijn leven #4

Hallo nieuwe week, een week waarin ik mij absoluut niet verveeld heb, kijken jullie mee naar mijn afgelopen week?


Op maandag mocht ik weer volledig aan het werk, nog niet alle kindjes zijn terug wat maakt dat ik nog aardig wat tijd over heb, ik bracht mijn vriendje naar school en ging aan de slag met het huishouden, even flink er doorheen alles van z'n kant heerlijk.
De buurkat kwam nog even chillen in mijn tuin haha, en ik deed wat administratieve zaken, de kaarsjes gingen aan ik las in mijn boek, en ik kon mijn mannetje weer op gaan halen van school!

We keken de film binnenstebuiten die momenteel perfect aan sluit bij ons nieuwe thema en we maakten een werkje van het knutselmonster, en om te vieren dat ik weer open ben als gastouder lekker eten besteld!

Op dinsdag bracht ik wederom één van mijn gastkindjes naar school daarna deed ik wat boodschapjes, en ging ik in de tuin aan de slag, dingen die allemaal door gaan haha.
Ik vond mijn kleuren lensjes weer terug voor de instax, ik had al een instax en vlak nadat ik die lensjes kocht begin dit jaar begaf mijn instax het... inmiddels heb ik een nieuwe YAY, voor wie niet weet wat een instax is.. een moderne poloroid zeg maar.
En 's avonds keken we op videoland naar lego masters, mijn gastkindje is dol op lego en hij vind dit werkelijk prachtig om te zien!

Woensdag alweer, vandaag begon ik wat later met werken ik deed heerlijk de kaarsjes aan las in mijn bijbel en genoot van een film op NewFaithNetwork, vervolgens lekker aan het werk tussen de middag keken we naar een film van winnie the pooh en daarna lekker samen kralen rijgen!
Over de post kwam vandaag mijn welkomstpakket van Freya, en tja zoals mijn beker zegt we gaan voor good vibes only!
De dag sloot ik 's avonds af met een leuke film.

Donderdag heb ik niet veel  foto's gemaakt het  was wel een heerlijk werkdagje, 's avonds heerlijk met een glaasje cola (soms moet dat kunnen haha) sims spelen, i just love it!

Vrijdag bracht ik mijn gastkindje naar school en meteen daarna maakte ik met mijn andere gastkindje een fijne boswandeling, even lekker genieten van op zich best mooi weer en de natuur!
Thuis mocht hij van mij even op de wii, samen dus lekker wii'en, en we deden natuurlijk veel meer  dan dat die dag.
Mijn konijn heeft de luiheid van de vrijdag begrepen haha, sinds jaren heb ik nu weer een nachtkastje mijn bestelde butler tray kwam binnen, mijn magazines erop kaarsjes en een plantje en ik vind het helemaal af!

Mijn zaterdag was heerlijk lui, mijn broer kwam even langs om spullen op de aanhanger te gooien, ik ben flink aan het puinruimen geweest dus bergen afval.. tja dat moet dan naar de stort maar ik heb geen auto en rijbewijs dus dan moet dat even met hulp, verder bestond mijn dag uit greys anatomy en  sims 4 haha, 's a vonds een lekker flesje jillz (wel zonder alcohol) en uiteindelijk belande ik met een migraine aanval in bed.. ja... top...

En dan is  het  zondag, ik  deed mijn nagels wat  ook echt weer nodig was, en volgde de livestream dienst van korps Almere, heerlijk met de  kaarsjes aan, daarna ben ik heerlijk in de tuin gaan zitten met wat te drinken, en een magazine, tot ik visite  kreeg van Debora en haar partner alvast  voor mijn verjaardag, met elkaar spelletjes gedaan op de wii, een film gekeken en lekker gegeten met elkaar, en vooral veel gelachen, een heerlijke zondag!

Op naar een nieuwe week, en nieuwe belevenissen!
En ja ja op naar mijn verjaardag!

1 opmerking: