donderdag 21 mei 2020

The happiness tag

Ik zag deze tag voorbij komen en dacht ach waarom ook niet, ergens past happiness wel in een gezonde leefstijl, aangezien dat toch  wel van  toepassing is op je mentale gestel, dus ik dacht we knallen er gewoon een leuke tag tegen aan!
Van welk eten word je blij?
Van pasta's toch wel dan.. je kan er namelijk best wel variatie aan toevoegen  en zo van elk pasta gerecht weer wat anders maken, daar word ik dan toch wel blij van!

Welke film maakt je vrolijk?Oewww euhm... ik ben echt dol op films en series ik denk niet dat ik perse een voorkeur heb van ow hier word ik vrolijk van, gewoon heerlijk op de bank of in bed hangen met een goede film stemt mij al blij haha.

Van welk kledingstuk word je blij?Jurkjes! ik ben echt een rokken en jurken mens, het staat vrouwelijk en daarnaast zit het met de PDS ook gewoon vele malen lekkerder, maar van jurkjes word ik blij, vooral van die zwierige jurkjes haha.

Van welke beautyproducten word je blij?lipgloss haha, ik weet niet maar het heeft wel iets... glans is altijd goed haha wie houdt daar nou niet van...

Wat is je  gelukkigste herinnering?Pfff jeetje euhhh... ik denk sowieso alle herinneringen aan mijn vader, helaas leeft mijn vader niet meer dus elke herinnering aan hem is mij kostbaar en tovert een glimlach op mijn gezicht, en sommige herinneringen zelfs de slappe lach.

Van welke muziek word je blij?
Ik denk toch wel de  muziek van Joke Buis, Sela.. etc ik haal  daar veel uit en het stemt mij blij en hoopvol!

Wat doe je op een dag dat je je down voelt en je weer happy wilt worden?
Dat kan van alles een zijn eerlijk gezegd, een eindje fietsen of een eind wandelen, of lekker hardlopen doet echt al heel veel, of gewoon even keihard mee zingen met de muziek... als ik maar even tijd voor mezelf heb en het ergens in kwijt kan!

2 opmerkingen: