zondag 19 juli 2020

and that's who i am,

And thats who i am! ik dacht hoe leuk als jullie mij nog een beetje beter gaan leren kennen?!
Daar leek mij vandaag het goede moment voor.


Jep dat dus, ik vind make-up leuk en vind het heerlijk om te zitten tutten MAAR ik vind niet dat ik make-up nodig heb om mooi te zijn, ik vind mezelf goed genoeg zoals ik ben!

Jep ik ben wel een feestdagen mens haha, alhoewel ik kerst niet meer ervaar zoals vroeger sinds mijn vader niet meer leeft.. maar over het algemeen ben ik echt wel van de feestdagen ik houdt ervan!

jaaaaaa let me run!!! ik houdt er van haha, sommige verklaren mij voor gek maar ik vind het echt heerlijk!

Precies dat, ik ben single en ik wens dat zo te houden, ik zit echt niet meer te wachten op een relatie, het is prima zo!

Jep ook dit is iets wat ik geweldig vind, dol op fotografie, dat kan natuur zijn of dieren of heuse fotoshoots, i just love it!

haha ja, ik kijk altijd even de kat uit de boom maar als ik éénmaal los ben.. dan ben ik ook goed los hihi, maar zeker niet in de negatieve zin hoor!

Whopppaaaa en daar kan iedereen mee dealen, en raad eens niemand is perfect en niemand zal perfect zijn!

Lezen is ook zoiets heerlijk, ik kan mij ook echt helemaal verliezen in een boek ik hou daar zo van, zomers tot het donker valt heerlijk buiten in de tuin liggen met een boek, ja ik geniet!

Zo is het toch zeker ook? we willen allemaal vreugde en blijdschap in ons leven niemand van ons wil een lijdensweg (heel begrijpelijk ik ook niet) maar hoe kunnen we een regenboog hebben zonder de regen, zonder strijd geen overwinning.

Niks aan toe te voegen hihi, gewoon heerlijk starten en wegdromen... 

Het is ook niet voor niets dat ik al jaren met kinderen werk hihi, i love my job!

Tja spreekt voor zich denk ik =) druk mee bezig om dit te verwezenlijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten