maandag 6 juli 2020

Een weekje uit mijn leven #10

Wat gaat de tijd toch snel hé, wederom een week voorbij?
Klaar om terug te blikken op hoe mijn afgelopen week is gegaan?


Hallo maandag waarop ik een heerlijke wandeling heb gemaakt, en maandag was het officieel MODDERDAG, dus dat betekend dat er na schooltijd heerlijk werd gekliederd met modder, tot moddergevechten aan toe haha, oftewel de kids maar gedoucht na het hele modderspel haha.

Hallo dinsdag een fijne nieuwe werkdag waarop in een evaluatie had ging ook weer super,, en de kids hadden gelukt even gezellig op de wii met elkaar!
één van mijn konijnen besloot een luie dag te houden haha ik hou ervan!

Woensdag heerlijk met mijn gastkindje het bos in, het mannetje geniet daar zo enorm van heerlijk uitrazen nou beter kan het niet! 's avonds na werktijd nog even lekker gesimst en zo had ik een super woensdag!

Donderdag prima weer dus een perfecte dag om lekker buiten te zijn met de kinderen, natuurlijk wordt er door ons allemaal dan flink gespeeld heerlijk in de buitenlucht, en nog even gezellig just dance met de kids dat hadden we al zo lang niet gedaan met elkaar dus tijd voor fun, 's avonds nog even videobellen met mijn broer en schoonzus super gezellig!

Wauw... van schoonmaken en een werkdag tot knallende migraine TIJDENS het werk.... dat was dus mooi F****D up die dag grrrr

 Gelukkig voelde ik mij zaterdag stukken beter en besloot op ik op rustig tempo toch te gaan sporten, gelukkig met goede afloop! 
De rest van de dag nog wel rustig aan gedaan want ik wil het niet meteen te bont maken.. 's avonds een gezonde snack terwijl ik lag bij te komen van alles,

Hallo zondag, ik begon de dag al mooi vroeg met een lange ochtendwandeling waarna mijn broer mij kwam ophalen om daar de verjaardag van mijn neefje te vieren!
Hele gezellige middag gehad zo met elkaar, éénmaal thuis de dienst van die ochtend teruggekeken en natuurlijk weer geschreven in mijn een vraag per dag boekje en dat 5 jaar lang, ik ben zo benieuwd hoe het erover 5 jaar uit ziet!

En zo was mijn weekje, en nu staat er een nieuwe voor de deur ik ben er klaar voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten