maandag 27 juli 2020

Een weekje uit mijn leven #13

En dat was alweer de eerste week van mijn vakantie, ik heb nu nog twee weken heerlijk voor mezelf en daarin ga ik genoeg leuke dingen ondernemen ik heb er gewoon echt zin in, maar eerst nog even terugblikken op mijn eerste vakantie week.


Op maandag heb ik heerlijk gesport waarna ik enorm opknapte van een heerlijke douche, ik heb wat eten gehaald voor een paar dagen en de rest van de dag genoten van kees en co, en sims!
Wat mij betreft het perfecte begin van de vakantie haha.

Dinsdag moest ik terug naar de winkel haha, ik had wel warm eten voor een paar dagen maar er miste nog genoeg andere dingen dus tja dan maar even terug, de rest van de dag euhhh ja spreekt voor zich zoals je ziet, ook een hele luie dag haha, love it!

Maar die schade haalde ik woensdag helemaal in hoor, ik heb heerlijk gesport en nog een flink eind gewandeld waarna ik mij op een serie gestort heb haha, maar ik heb meer dan genoeg beweging gehad die dag heerlijk ook daar hou ik echt van, dat is mijn ontspanning!

Ook donderdag heb ik heerlijk gesport, ja ik ga gewoon door hoor haha, de beweging moet er in blijven ook in de vakantie, ook nog weer even heerlijk gesimst, ik heb mijn avondeten heerlijk in bed naar binnen gewerkt, het was de eerste dag van het maandelijkse festijn een lading ijs erachteraan nom nom nom, 

Ellendige dag haha, ik had een afspraak om 11:00 ik verwacht begin september uitleg te kunnen geven!
Zo gezegd zo gedaan bloedgeprikt etc, wat denk je staan we met pech uit eindelijk heeft het de hele dag geduurd voor ik een keer thuis was, na het eten nog even bij vrienden langs geweest maar ik was doodmoe, wat heb ik geslapen hihi,

Zaterdag nadat ik goed uitgerust was haha, grote schoonmaak voor de benedenverdieping, heerlijk natuurlijk hou ik het bij en elke week gaan de banken enz van de kant, maar dit was echt even grote schoonmaak, heerlijk vind ik dat tuindeur open muziek aan en aan de slag! 

Ik startte mijn zondag met de livestream van korps almere, waarna ik boven flink aan de poets ging, jaja de schoonmaak van zaterdag ging vrolijk voort haha, en 's middags nog even met een vriendin en de kinderen naar de kinderboerderij geweest, en 's avonds mijn dag afgesloten met heerlijk serie kijken in bed,

En dat was mijn eerste vakantie week, ik ben tevreden, al gaat mijn 2e week er toch wel anders uit zien, ik zie er naar uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten