woensdag 22 juli 2020

Weer in the flow?

De sportscholen zijn inmiddels alweer even open en ach het maakt het hele sporten ook weer vele malen makkelijker, om mijn figuur hoef ik het niet te doen, ik ben blij met mijn figuur en ik zie er prima uit al zeg ik het zelf!
Maar toch zit ik weer heerlijk in die sport flow, en dat vind ik belangrijk!

Ik zie één voordeel aan het feit dat je je sportmomenten moet boeken bij sportscholen momenteel i.v.m de corona maatregelen, en dat is het voordeel dat het motiveert om écht te gaan, éénmaal geboekt wil je immers niet telkens weer afzeggen!

Daardoor heb je motivatie en een soort van sportschema idee, je dagen staan vast en dat werkt voor mij in elk geval super goed!
Juist omdat het toch eerst weer een beetje inkomen is nadat het een poosje heeft stil gelegen!
En ik zit er echt weer heerlijk in, ik ben razend enthousiast en kan echt uitzien naar mijn sportmomenten!

Voor mij is afvallen zeker géén doel, nogmaals ik ben blij met mijn figuur en zie er naar eigen zeggen prima uit, daar is het mij ook allemaal niet om te doen.
Wel vind ik het gewoon heel belangrijk omdat het zeker passend in bij een gezonde leefstijl, ik blijf erbij dat voldoende echt belangrijk is, dat het echt goed voor je is!

Ik kan dus oprecht zeggen dat ik weer heerlijk in the flow zit van het sporten, ik denk dat het ook mee helpt dat ik van sport rustig wordt en mijn hoofd leeg kan maken, sport is inspanning maar is tegelijkertijd mijn ontspanning, als ik sport kan ik alles los laten.

Reden te meer waarom sport voor mij zo belangrijk is haha, nu beetje bij beetje the flow wat meer kracht bij zetten door ook buiten de sportschool weer wat meer te doen, het gaat nu zo lekker en dit wil ik graag zo volhouden!

Hoe is het met jullie gesteld? hebben jullie ook een fijne sport flow?

2 opmerkingen:

  1. • Wat fijn dat de sportschool weer open is.
    • Ik zelf ga nooit naar een sportschool, ik heb der eerlijk geacht niet veel tijd voor nu met een pup in huis.

    BeantwoordenVerwijderen