vrijdag 10 juli 2020

Childwish friday #1


Een kinderwens iets wat bij velen niet vanzelfsprekend is, en ik ben één van die mensen!
Nee ik heb geen vruchtbaarheidsprobleem maar ik ben single, bewust single.. graag single!
Maar die kinderwens hé, die zit er... en al heel wat jaren maar een partner nee dat is iets wat ik niét meer wil, waarom doet er nu even niet toe maar dat besluit is niet zomaar genomen!
Maar het gaat nu om de kinderwens, een wens die zo sterk is en met de dag meer en meer groeit, een wens die tegelijkertijd zoveel pijn doet, het doet zeer een steekt enorm als ik een zwangerschapsaankondiging voorbij zie komen, of een geboortebericht...

Ook mijn werk kan soms gewoon heel confronterend zijn, ik werk immers als gastouder dus met kinderen, ik stop er al mijn liefde en passie in maar soms doet het pijn...
En dan zoek je naar mogelijkheden en vind je een ziekenhuis die je graag wil helpen bij het vervullen van je wens maar is de wachtlijst zo enorm lang dat je rond gaat zoeken naar een kliniek waarbij het sneller kan.

Hoe dan ook ik heb besloten om elke vrijdag te wijden aan mijn kinderwens, van verslagen tot gedichtjes of creaties, dit is een groot onderdeel van mijn leven waarin mijn gezonde leefstijl enorm van belang is, zowel in de weg naar de zwangerschap toe als tijdens de zwangerschap als daarna.

Daarnaast is het iets wat mentaal ook echt wel heel veel doet er over praten, het delen is dan (zo ervaar ik het) heel erg fijn, en draagt al met al ook bij aan een gezonde leefstijl vorm geven aan...
En ik vind het ook wel heel erg bijzonder als ik jullie in dit alles mee kan nemen.

Op naar het BAM-schap,

1 opmerking:

  1. The wheels are also structured so that the low numbers (1-18) and the high numbers (19-36) ought to alternate as a lot 블랙잭 as possible. Like a dartboard, the structure of a roulette wheel didn't come about by accident. It was fastidiously planned and exhibits sure properties.

    BeantwoordenVerwijderen