vrijdag 24 juli 2020

Childwish friday #3

Schrijven blijft toch wel de sleutel voor heel veel hé?
Zo ook met mijn kinderwens schrijven is de sleutel!
Het schrijven helpt mij door het hele wacht proces heen, daarbij is het boek dat ik bij houdt later speciaal voor mijn toekomstig wondertje, hopende dat het traject gewoon snel mag gaan en ik van wensen hopen dromen en bidden, over mag gaan naar heel ander soort verhalen.

Dat de wens in vervulling mag gaan, dat de andere boeken ook gebruikt kunnen gaan worden, soms... soms zou ik wensen dat de tijd te versnellen was, dat het wachten en wachten en wachten voorbij was... maar 1 ding is zeker, every step i take brings me closer to you!

Naast schrijven doe ik ook aan filmen, ik heb inmiddels meerdere filmpjes op een externe harde schijf staan om die later aan hem/haar te geven,  maar verder blijft het voorlopig nog bij wensen hopen dromen en bidden!

En vooral heel veel wachten wachten wachten wachten, geloof mij met een traject word je wel geduldig gemaakt, 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten