maandag 20 juli 2020

Een weekje uit mijn leven #12

En zo begint mijn eerste vakantieweek, heerlijk even 3 weekjes genieten van rust en mijn eigen dingetjes =) natuurlijk doe ik dat normaal ook wel in weekenden en avonden maar toch, ieder mens heeft wel eens vakantie nodig! maar eerst.... nog even terug naar vorige week!


Maandag heerlijk met mijn gastkindjes naar de speeltuin en de eendjes geweest, en samen gezellig een wandelroute afgelegd wat met super veel plezier ging, het was ook zulk mooi weer erbij dus we hebben er flink van genoten, 's avonds lekker krieltjes met spruitjes spekjes en paprika op het menu!

Haha ja die quote geweldig soms past dat wel eens bij mij haha, verder had ik op deze dag gezellig een spelletjesmiddag met mijn gastkindjes, ernst bobbie en de rest muziek erbij aan wat drinken met wat lekkers erbij en het was enorm geslaagd, 's avonds ben ik nog even op visite geweest bij vrienden,waarna ik bij thuiskomst meteen mijn bed in geschoten ben.

Heerlijk zo'n dagje om even rustig op gang te komen, lekker knuffelen met één van mijn konijnen en ondertussen kijkend naar ID tv, om dan daarna lekker aan het werk te gaan met tussendoor een film die mijn klein vriendje uitgekozen heeft superjuffie, deze dag was ik om twee uur al vrij want ik had een afspraak om half 3, daarna heerlijk gewandeld én gesport!

Hallo donderdag, de dag begonnen met Joseph Prince, en daarna werken! 
Elke dag hoort er wel even een filmpje bij vandaag was het ernst bobbie en de geslepen onix, verder heerlijk het bos in geweest om te spelen en te ravotten, 's avonds een rondje sportschool en toen brak de laatste werkdag voor mijn vakantie ook alweer aan!

's morgens eerst lekker naar de speeltuin mijn oudste gastkindje wou weer sprinkhanen vangen en wat had hij er veel (natuurlijk hebben we ze wel weer vrij gelaten) natuurlijk ook lekker gespeeld, eenmaal thuis hebben we gezellig spelletjes gedaan, 's middags nog maar even lekker naar het bos op verzoek van mijn gastkindje haha, na het werk heb ik nog even lekker gewandeld, vervolgens lui op de bank met kinderen geen bezwaar, en daarna kwamen Debora en haar man gezellig een avondje langs, wat lekkers op tafel en genieten maar!

Zaterdag was een enorm luie dag haha, soms is even niet sporten ook prima,
De hele dag lekker op de bank gehangen met de sims 4 en kinderen geen bezwaar, tja ik moest mijn vakantie toch een beetje in vakantie mood inluiden!

En ach vooruit ook de zondag was lekker lui... een deel van de dag kinderen geen bezwaar en een deel van de dag kees en co, met jawel de sims 4 haha, uiteraard nog wel de livestream gevolgd, en lekker wat paaseitjes naar binnen gewerkt gewoon omdat het kan, en ik heb er nog zo veel...

Nou ik ga aan mijn 1e vakantieweek beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten