zondag 12 juli 2020

Druk,druk, druk!!Hallo lezers,

Het is alweer een poosje geleden dat ik mijn laaste blog heb geschreven voor jullie, dus ik dacht het is er nu weer mooi tijd voor..

Helaas heb ik het de afgelopen periode erg druk gehad en heb ik het nog steeds druk. Maar ik heb nu een gaatje gevonden om een blogje te schrijven.


De vorige keer heb ik over een woningruil vertelt en dat ik me twijfels erbij had omdat het nieuw was en is. Ik kan bij deze zeggen dat we de woning ruil willen doen en ook gaan doen en ook inmiddels toestemming hebben van de woningbouw. Dus binnen kort gaat het allemaal gebeuren ik heb er zin in en mijn man ook. Voor de rest doe ik een voor opleiding voor een kcc en ben ik veel aan het opruimen in huis want ja we gaan verhuizen.  Hoe gaat het nu met mijn leefstyle? Momenteel doe ik gezond snacken alleen sporten zelf staat een beetje stil maar ik wandel wel veel met me honden en let op wat ik verder eet en drink en natuurlijk geniet ik af en toe van wat lekkers en dat blijf ik ook lekker en zeker doen.

Dit was het voor nu eerst! 
tot de volgende blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten